Aktuelt

Skanska visningssøndag 4. juni

3307 01 SKA i 20 B701 terrace R02

Endelig følelse av sommer i luften og med nydelige grønne oaser omkring oss!

Vi kjører igjen en felles visningssøndag på våre prosjekter den 4.juni. Denne dagen får du mulighet til å møte flere Skanska ansatte som har vært med å utvikle boligprosjektene, i tillegg til meglerne vi bruker. Det blir enkel servering på alle visninger. Ettersom tid, sted og aktiviteter varierer finner du snart mer info om hvordan det vil forgå for de enkelte prosjektene lengre ned på siden her.

  2965 01 SKA e 03 seaview R03

Byggeplassvisning i Fagerlunden – kl. 12-13

Oppmøte på byggeplassen i Bærumsveien 235 på Bekkestua kl 12. Deltakelse på visning krever påmelding til megler Jan Petter Solberg Hansen: j.hansen@nordvikbolig.no

Bli med inn og opplev sol- og utsiktsforhold fra bygg A og B. Meglerne fra Nordvik, prosjektledere Ingvild Roald og Per Lunke og markedsansvarlig Birgitte Dalsøren er til stede denne dagen.

Parkering på Gjønnes stasjon. NB! Det er ikke anledning til å parkere på byggeplassen.Fagerlunden

54 leiligheter tegnet av Kristin Jarmund Arkitekter


  1644501490 2648 04 SKA e 01 Sunny Building D R01

Byggeplassvisning i Borgen på Løren – kl. 13

Det blir spennende råbyggvisning av en ledig leilighet i Bygg C (trinn2).

For å delta på byggeplassvisning kreves påmelding i forkant til megler eller gjennom vår hjemmeside (se link under). Skriv hvor mange som kommer. Vi understreker at man av sikkerhetshensyn ikke kan ha med seg barn på byggeplassen.

De som har meldt seg på visningen kan møte opp kl. 13:00 på parkeringsplassen til Rema 1000. Denne parkeringsplassen ligger rett ved byggeplassen. Der vil dere møte megler fra Røisland og representanter fra Skanska.

Det kommer flere bygg i Borgen og i naboprosjektet som ikke er oppført. Som en oppfølging av byggeplassvisningen kan man avtale en privat digital visning på Teams med megler. Der viser vi bilder fra vår 3D-modell fra de aktuelle leilighetene og utsikt fra balkongen, slik at man har et presist inntrykk av helheten når alt er ferdigstilt.


Borgen

I Borgen på Løren kommer det boliger du ikke har sett før med tilbud du aldri har hørt om.


  2565 3 Balkong Teaser 02

Røa X – kl. 13-15

Åpent visningssenter i Vækerøveien 203 på Røa. Det blir liftvisning på tomten, samt mulighet for å komme og se prosjektet i den digitale modellen. Du møter megler fra Røisland og representanter fra Skanska denne dagen.


Røa X

56 romslige leiligheter tegnet av Lund + Slaatto arkitekter i hjertet av Røa.


  Ext3 final

Bjørndalen i Kristiansand – kl. 14-15

I Bjørndalen i Kristiansand blir det åpent salgskontor kl 14-15. Møt megler og representanter fra Skanska. Muligheter for å se på ferdige usolgte leiligheter, i tillegg til at Bjørndalen Amfi nå er vedtatt byggestartet. Her kommer 60 innholdsrike leiligheter i størrelser fra 47 - 91 kvm med sosiale og funksjonelle møteplasser. Urbant beliggende i Kristiansands nye grønne bydel - Bydel Bjørndalen.


Bjørndalen

En bydel skal handle om mer enn bare å bo


  Skanska Gartnersletta Eksterioer Vinkel 01 v3 3 Destate no 1 1

Gartnersletta i Trondheim – kl. 13-15

Representanter fra Skanska og megler tar dere imot på p-plass utenfor Ladetorget, Østmarkveien 2, for å fortelle om prosjektet. Fordi Gartnersletta er et grønt prosjekt hvor det legges til rette for bruk av sykkel stiller Bratterøkaia Sykkel opp med sin servicestasjon denne dagen . Enkel servering til store og små. Deltakelse krever ikke påmelding og alle er velkomne! Vi gleder oss!


Gartnersletta

Verdens første Powerhouse-boliger på Gartnersletta!


  3307 01 SKA e 03 K4 Balconies R02

Nova Park i Kongsberg – kl. 11.30-12.30

Håper å treffe deg i våre flotte nye visningslokaler i Kongsberg sentrum denne dagen. Adresse: Nymoens torg 20. Denne dagen møter du megler fra Privatmegleren og prosjektleder Anders Høstmælingen fra Skanska. Det blir lett servering.


Nova Park

Totalt 80 leiligheter, 37 i byggetrinn 1. Tegnet av Code Arkitektur. Meget sentralt i Kongsberg sentrum.


  2064 04 SKA e 05 Playground R01

Vario – kl. 12-13

Meglere fra Nordvik tar imot dere i vårt visningslokale på Ensjø fra kl 12-13. Lett servering.


Vario

Velkommen til et liv med stor VARIOsjon.


  3162 01 SKA e 01 west R02 with people

Smiehagen i Mjøndalen – kl. 13.30-14.30

Håper å treffe deg i våre flotte visningslokaler i Mjøndalen denne dagen. Adresse: Nedre Tverrgate 18. Denne dagen møter du megler fra Privatmegleren og prosjektleder Anders Høstmælingen fra Skanska. Det blir lett servering.


Smiehagen

46 leiligheter med store balkonger vendt mot en solrik og grønn felles hage.