Aktuelt

Skanska visningssøndag 26. mars

1644503784 2648 04 SKA e 04 Roof Terrace Building E R01

Det begynner å bli vår i luften og vi kjører en felles visningssøndag på våre prosjekter.

Denne dagen får du mulighet til å møte flere Skanska ansatte som har vært med å utvikle boligprosjektene i tillegg til meglerne vi bruker. Det blir enkel servering på alle visninger. Ettersom tid, sted og aktiviteter varierer finner du mer info om hvordan det vil forgå for de enkelte prosjektene lengre ned på siden her.

  2965 01 SKA e 03 seaview R03

Fagerlunden – kl. 12-14

Oppmøte på Gjønnes Gård i Skanskas brakkerigg kl 12. Deltakelse på vising krever påmelding til megler Jan Petter Solberg Hansen: j.hansen@nordvikbolig.no

Felles informasjon om prosjektet gis av prosjektleder i Skanska, Per Lunke, og meglere fra Nordvik vil svare på spørsmål. Felles besiktigelse av tomten for den som ønsker.

Parkering: er mulig på Gjønnes Gård, Gamle Ringeriks vei 56 eller på Gjønnes stasjon, Bærumsveien 235. NB! Det er ikke anledning til å parkere på byggeplassen.


Fagerlunden

54 leiligheter tegnet av Kristin Jarmund Arkitekter


  1644501490 2648 04 SKA e 01 Sunny Building D R01

Borgen – kl. 13-15

Det blir spennende råbyggvisning av en ledig leilighet i Bygg B (trinn1).

For å delta på byggeplass-visning kreves påmelding til megler i forkant gjennom vår hjemmeside. I tillegg blir det mulighet for livevisning digitalt på mandag 27. mars. Kontakt megler for nærmere informasjon om dette tilbudet.


Borgen

I Borgen på Løren kommer det boliger du ikke har sett før med tilbud du aldri har hørt om.


  Bjorndalen Alle 2 ext 1 Finaledit21 1

Bjørndalen – kl. 13-15

I Bjørndalen i Kristiansand blir det åpent salgskontor og muligheter for å se på usolgte leiligheter i regi av Sørmegleren. I tillegg ordner vi dessuten påskeegg-jakt (orienteringskart med stempler på poster m/ premier!), potetløp, lek i barnehagen i samarbeid med Bjørndalen barnehage med hygge for de minste barna.


Bjørndalen

En bydel skal handle om mer enn bare å bo


  Skanska Gartnersletta Eksterioer Vinkel 01 v3 3 Destate no 1 1

Gartnersletta – kl. 13-15

Skanska og megler tar dere imot øverst på tomta ved brakkeriggen, Østmarkveien 5, for å fortelle om prosjektet. En gartner er også invitert! Han vil gi tips og triks for å lykkes med urban dyrking - som det vil bli gode muligheter for på Gartnersletta, med felles plantekasser og drivhus, samt egne balkonger. Barna vil få mulighet til å dyrke karse som de kan ta med hjem. Enkel servering til store og små. Deltakelse krever ikke påmelding og alle er velkomne! Vi gleder oss!


Gartnersletta

Verdens første Powerhouse-boliger på Gartnersletta!


  2064 04 SKA e 05 Playground R01

Vario – kl. 15-16

Vi tar imot dere i vårt visningslokale på Ensjø fra kl 15-16. Lett servering.


Vario

Velkommen til et liv med stor VARIOsjon.


  3162 01 SKA e 01 west R02 with people

Smiehagen – kl. 13-15

Håper å treffe deg i våre flotte visningslokaler i Mjøndalen denne dagen. Det blir lett servering.


Smiehagen

46 leiligheter med store balkonger vendt mot en solrik og grønn felles hage.


  Bo Klok NO stue

Boklok Åsmoen - kl. 12-14

På visningssøndagen blir det åpent hus på Åsmoen, Jessheim. Oppmøte utenfor byggegjerdet, hvorav adressen er Kildeveien 1. Deltakelse på vising krever ikke påmelding og alle er velkomne.

Ta med barna og bli med inn i et enderekkehus. Vi åpner den første visningsboligen i boligprosjektet og du får se et ferdig innredet rekkehus av IKEA. Du vil bli møtt av megler, Markedssjef i BoKlok og to interiørkonsulenter fra IKEA som står klare til å fortelle deg alt om det nye området og boligene.


Åsmoen

På Jessheim bygges et annerledes boligkonsept, Boklok - eid og utviklet av Skanska og IKEA. 26 energieffektive rekkehus står klare til innflytting i mars.