Aktuelt

Tidenes største Heime-arrangement hos Skanska

DSC06214 v1

200 beboere møtte opp på Skanskas Heime-arrangement for de som flytter inn i Borgen på Løren fra senhøsten 2023.

To år før de flytter inn i sine nye hjem, møttes naboene i det kommende boligprosjektet Borgen for første gang. Skanska arrangerte nemlig tidenes største Heime-event for alle som har kjøpt bolig i Borgen på Løren i Oslo, og fylte nabolokalet med 200 framtidige naboer.

Å begynne å bygge nabolagsfølelsen før innflytting tar vi på alvor i Skanska. Heime er en brukervennlig og praktisk kommunikasjonsplattform som vi nå inngår samarbeid med i flere prosjekter for å legge til rette for nettopp dette.

Eventet for Borgen-beboerne ble arrangert på Radisson Red Oslo Økern, ikke langt fra boligene som nå er under oppføring. Der fikk boligkjøperne høre tanker fra arkitekten, introduksjon i Heime-appen og hva den kan brukes til, samt en intimkonsert med tidligere The Voice deltaker Magnus Bokn.

    DSC06223 v1

Veien til godt naboskap

Før jul kommer de første flyttelassene til Borgen på Løren, mens de siste overtar boligene først i 2025. Å gjøre det enklere for beboerne å bli kjent med naboene sine er noe Skanska jobber mye med, både i utformingen av boligprosjektene sine og i tiden før og etter innflytting. Med store fellesarealer og arrangementer som skaper samhold og fine tilholdssteder i bygget de bor i.

– Heime er løsning som hjelper oss å etablere et godt nabolag, på en moderne og enklere måte, sier Cathrine Mikkelsen, kundeansvarlig for Borgen.

    DSC06152 v1

Appen gjør det enkelt å arrangere fotballkvelder, playdates for ungene, spørre naboen om en tjeneste, dele verktøy, sportsutstyr, eller finne noen du for eksempel kan spille sjakk med. Som nabolagsplattform imøtekommer Heime de fleste interesser, er med på å organisere sameiene og sørger for at folk bor bedre sammen. Med andre ord kan den gjøre hverdagen litt enklere og morsommere for deg.

    DSC06219 v1

Heime for deg

– Vi har allerede registrert at mange av beboerne ønsker å bli en ildsjel i nabolaget og flere har allerede foreslått ulike arrangementer som kan iverksettes allerede nå. Det er alt fra treningstimer, seilkurs, brettspillkvelder, matlaging, broderikvelder og barnevakt. Det er rett og slett imponerende å høre om, legger Cathrine til.

– Tenk så fint det må være å flytte inn i et splitter nytt nabolag som allerede er i gang sosialt!

Beboerne selv tror Heime vil bidra til at de får litt mer omsorg for hverandre og at det kan bidra til å skape mer nærhet til naboene. Ved å finne felles interesser med naboene og organisere felles aktiviteter, vil Heime bidra til at de bruker fellesrommene oftere.

– Jeg tror det senker terskelen for å ta kontakt med naboen, sier Arne Berg, markedsansvarlig for Borgen.


Appen som kobler deg med hyggelige naboer


    2648 01 SKA i 02 Bygg E floor 1 R02

Sosialt samhold med fellesområder

Borgen på Løren består av store, lyse leiligheter, omgitt av flotte fellesområder som både du og dine fremtidige naboer kan nyte godt av. Det er blant annet innendørs lekerom for barna med lekent interiør og kaffemaskin for foreldrene. En parsellhage, takterrasser og avkjølt pick-up point for dagligvarer levert på døren.

Utformingen av Borgen er løst med barnefamilier i tankene, og prosjektet vil også ha miljøsertifisering etter BREEAM-NOR med nivå Very Good. De første leilighetene overleveres senhøsten 2023.

En runde blant beboerne på arrangementet røpet mange gode grunner til at de valgte nettopp Borgen og Skanska. Felles for alle er den sentrumsnære beliggenheten, de fine fellesrommene for barn og voksne og et stort nabofellesskap – som blir enda bedre med Heime.