Loekeberggrenda 3270 01 SKA i 01 balcony R01 2000x1000

Loekeberggrena Ba Dj CI Ckyag

Topp moderne leiligheter, solid, veletablert villastrøk.

Ønsker du et liv i en smart, ny og godt beliggende leilighet i Bærum, vil Løkeberggrenda tikke av på svært mange av boksene. De vil kunne tilfredsstille mange behov – i størrelser fra to til fire rom vil mennesker i forskjellige faser i livet og med ulike behov kunne finne seg et nytt hjem. Standarden blir fin uansett størrelse – Enstavsparkett, hvitevarer fra anerkjent leverandør, downlights og gulvvarme – dette blir hjem som glir rett inn i et flott nabolag. På utsiden av leilighetene ligger et trivelig, sosialt tun. Når du ønsker ro, kan du trekke deg tilbake til den dype, romslige balkongen.

Loekeberggrenda Visualisering fugleperspektiv plakat Rev 2800x1500
Loekeberggrena 1309096447

Tradisjonell, velstelt og trivelig

I Løkeberggrenda blir du omgitt av tradisjonell, velstelt og trivelig Bærumsbebyggelse på alle kanter. Den nærmeste dagligvarebutikken er tvers over veien, og en av distriktets aller beste fiskebutikker ligger rett opp i gata. Sandvika når du på ca. et kvarter på sykkel og få minutter med bil, her ligger små og hyggelige butikker og caféer side om side med Norges største kjøpesenter. Når været smiler er Kadettangen og Kalvøya også et yndet utfluktssted for Bæringer, hjemmefra blir sykkelturen hit så godt som flat. Bekkestua når du på under ti minutter med en to-hjuling, dette har blitt et vitalt og levende knutepunkt med en rekke butikker, spisesteder, barer og puber.


Høvikodden ligger også kort hjemmefra. Henie Onstad Kunstsenter har en høy stjerne i norsk kulturliv, dette kan bli ditt lokale galleri hvor du til enhver tid kan se kunst av internasjonalt format. På Høvikodden kan du også nyte solen og saltvann eller ta en rusletur langs den fine kyststien.


Ønsker du urørt skog og mark er dette også lett tilgjengelig. Utfartsparkeringen ved Steinsskogen er et perfekt utgangspunkt for en rekke ulike turer. Skriverberget, hvor mennesker har risset inn navnet sitt i over 200 år, Brunkollen, Nygård markastue, Sæteren gård eller en gåtur langs Ankerveien – alle stier fører til noe fint. For golfinteresserte er Haga Golf også lett tilgjengelig.

    Loekeberggrenda P1118507 2800x1350

    Meld interesse

    Takk for din interesse! Du hører fra oss snart.

    Meld interesse