Loekeberggrena 1172939995 2800x1350

Loekeberggrena 1323913285

Latter, levende, lekkert – og privat.

Rekkehusene i Løkeberggrenda er skapt for å se bra ut – og for å tåle bruken til en aktiv familie. Og dette merker du med én gang du går over dørstokken. Med gode stilvalg og store vindusflater blir dette lyse hjem. Tre etasjer, fire soverom og to bad, hvor ett av dem også fungerer som vaskerom og separat WC. Standarden og materialene er plukket ut for å holde seg bra over tid, enstavsparkett i Eik og førsteklasses hvitevarer. Noen av rekkehusene får også egen takterrasse, og alle er kretset rundt et sosialt og variert felles tun med benker og lekeapparater. I et rekkehus i Løkeberggrenda får dere et hjem dere vil sette pris på – og hvor dere kan nyte det beste Bærum kan by på rett fra utgangsdøren.

Loekeberggrenda Visualisering fugleperspektiv plakat Rev 2800x1500
Loekeberggrenda Gjonnesjordet Lekeplass DSCF1878

Et fabelaktig sted å vokse opp

Bærum er et fabelaktig sted å vokse opp, på Haslum bor du midt i smørøyet. Bærum har lang og god tradisjon på å satse på barn, og dette vil du og familien din få nyte godt av. Det ligger flere barnehager og skoler rett i nærheten, hvor bl.a. helt nye Ballerud barneskole og tilhørende barnehage er planlagt innflyttingsklar i 2025.


Rett på nedsiden av det nye hjemmet ditt går det en fin og flat tursti som både kan lede deg til Engervannet ved Sandvika – kjent for sitt rike fugleliv – og til Gjønnesjordet ved Bekkestua. Et fabelaktig sted for korte utflukter og de første sykkelturene. Dere får også flere fine lekeplasser i nærheten, den nærmeste ligger bare noen få meter unna. Veien til Gjønnesjordet er heller ikke lang, lekeplassen her er av virkelig god standard.


For de litt større er området rundt Nadderudhallen fabelaktig, fotball, tennis, sparkesykler og skateboard – muligheten til å svi av energi. Bassenget i Nadderudhallen er også fabelaktig og det er kort vei til naturen. Høvikodden er en kort kjøre- og en litt lenger sykkeltur unna, og fra Øverland er det bare en kort gåtur opp til Sæteren gård. Lekeapparatene som venter i skogen der, vil glede barn i alle aldre.

Loekeberggrenda P1118990 2800x1350

Meld interesse

Takk for din interesse! Du hører fra oss snart.

Meld interesse