Intervju Josefin Johansson Studio

Josefin, hjernen og hjertet bak interiøret i Vario

Tilvalgsmuligheter og interiør i nye boliger kan være så mangt. I prosjektet Vario har ambisjonen vært å skape et variert interiørkonsept som kan tilpasses ulike type mennesker og personlige stiler. Til å hjelpe oss med dette har vi fått hjelp av Josefin Johanson Studio som er et tverrfaglig designstudio spesialisert blant annet på interiør. Her deler hun noen tanker om valgmulighetene du får når du flytter til Vario.


«For Vario har ambisjonen min vært å skape holdbar moderne interiørarkitektur med karakter», forteller Josefin. «Å skape en allsidig form som inspirerer og utfyller innredningen folk har allerede. Form og helhet med rom for fleksibilitet et viktig fokusområder, hvor farger, materialer og teksturer harmonerer og løfter hverandre. Mitt ønske er at de ulike designlinjene skal gi kundene ett bredt utvalg og mange muligheter, og fungere som en god base for å bygge opp ett hjem med en helt egen personlig atmosfære».

«Vi har utviklet tre designlinjer hvor alle har tatt utgangspunkt i moderne fargevalg med fokus på funksjon, form og estetikk», fortsetter hun. «VARIO representerer standardleveranse i Vario, men er et godt stykke fra vanlige standardløsninger med hvitt kjøkken og hvite fliser. Her har målet vært å skape standardleveranse i moderne og god interiørarkitektur som lever opp til forventningene av hva «de fine interiørbildende» lover. Den kan beskrives som skandinavisk i et moderne formspråk, énstavs-parkett med komplementære farger og materialvalg til vegg og dører. Kombinasjon av livlige teksturer, mineralsk uttrykk av steinkarakter og terrazzo med en fargesterk og variert fargepalett, en moderne kulør i beige toner kombinert med sort».

  «De to andre designlinjene er en del av tilvalgsprosessen. VERSATILE representerer en varm og jordnær kulør med ett spekter av jordfarger. VIBRANT er en stil hvor kuløren er mørkere, med blåtoner som skaper et mer maskulint uttrykk. Begge kan komplementeres med personlige tilvalg innen kjøkken, farger og dører. Disse designlinjene kan rendyrkes, bygges på og kombineres etter egen smak. Kjøpere kan velge på tvers av designlinjer og anbefalte tilvalg. De ulike retningene og brede fargespekteret til interiørdesignen åpner opp for et stort spekter av ulike stiltyper og personligheter», sier en blid Josefin til slutt. «Jeg har fokusert på materialer, teksturer og farger som tåler bruk og fungerer godt i et liv preget av sosial omgang og aktiviteter».

   Ensjo Torg leiligehter 2064 04 SKA i 08 floor7 C0701 livingkitchen R03

   Leilighet C0701. 3D illustrasjon av Vario. Bildet er kun en illustrasjon og avvik vil kunne forekomme.

   Meld din interesse

   Takk for din interesse! Du hører fra oss snart.