Volle bg

79 leiligheter ved idylliske Vollevannet

 • Hva

  79 leiligheter

 • Hvor

  Vollevannet - Bjørndalen

 • Salgsstart

  2023

 • Størrelse

  Fra 44 til 104 m2

Helt innerst i Bjørndalen, med en rolig og tilbaketrukket beliggenhet, finner du prosjektet Volle. En harmonisk kombinasjon av bymiljø og natur – hvor stilsikker arkitektur møter frodige uteområder.

Velkommen til Volle! Her kommer det 79 flotte og varierte leiligheter fra 44 til 104 kvm. Boligene har store vindusflater som gir god kontakt med den fine naturen utenfor. Gode, moderne og spennende løsninger er en grønn tråd i dette prosjektet.

  EBERLIN VOLL 9307 LR
  EBERLIN VOLL 9364 LR

  En idyllisk nabo

  Volle ligger plassert innerst i Bjørndalen, med en tilbaketrukket og rolig beliggenhet. Idylliske og vakre Vollevannet er nærmeste nabo. Et sted for å koble av, enten alene eller sammen med andre. Her får du både badeplasser, lekeplasser og hele Bjørndalens frodige park- og rekreasjonsområder rett utenfor døra. Her kan det nevnes naturstier, akebakke, åkerholmer, epletrær, bekk, gamle ruiner – disse skal alle være med inn i fremtiden.


  Vi har fokus på møtene mellom mennesker og på å skape gode rom for opphold, både ute og inne. Volle skal være et godt sted å bo, og et godt sted å være.

   Beliggenhet

   Prosjektfase

   • Prosjektering

   • Salget er i gang

   • Byggestart

   • Innflytting

   BREEAM – Bærekraft utover de vanlige kravene


   Vann

   Vann er viktig for alle. Derfor ønsker vi i Skanska å spare en god del av hva som er vanlig i standard boligprosjekter. Effektive sanitærløsninger og smarte vannsystemer bidrar til å senke forbruket av drikkevann. Planter i uteområder skal være robuste og ikke for tørste. Dette sørger for at du får nyte frodige uteområder, samtidig som vi sparer på vannressursene.


   Transport

   Vi vil gjøre det enkelt å velge smarte transportløsninger når du skal ut. Vi sørger for at våre prosjekter har et stort antall sykkeparkeringsplasser, samt gode muligheter for lading av elsykler. Flere av våre nyeste prosjekter har også eget sykkelverksted i bygget. Samtlige av våre parkeringsplasser skal også ha ladepunkt for elbil.


   Ledelse

   Måten vi i Skanska leder våre byggeprosjekter på, påvirker ikke bare våre ansatte – men også omgivelsene våre. Det er svært viktig for oss å vise hensyn når vi bygger. Vi velger miljøvennlige byggemetoder og liker å holde det ryddig rundt oss. Slik skaper vi trivsel for de som jobber på byggeplassen, og for de som bor i nærheten.


   Materialer

   Vi spiller på lag med regnskogen. Derfor har vi nulltoleranse for bruk av tropisk tømmer i våre bygg. Våre gode rutiner sørger for at det kun benyttes lovlig hugget og lovlig kjøpt tømmer. Du skal kunne føle deg trygg på at våre grønne verdier også gjelder innkjøpsrutinene.


   Forurensing

   Det er viktig for oss i Skanska at våre boliger gir deg et trygt, grønt og levende nabolag. Et av målene for prosjektene våre er å alltid søke gode grep som gir gode og sunne bomiljøer og økt økologisk verdi til området. Vi vet at vi er helt avhengige av det biologiske mangfoldet rundt oss, legger derfor stor vekt på bevaring av dette i våre prosjekter.


   Helse og innemiljø

   Et godt innemiljø er viktig for både helse og trivsel, og kan gjøre en enorm forskjell i hverdagen. Vi sikrer deg et sunt og godt inne- og utemiljø ved å planlegge for dette helt fra start ved å fjerne forurensingskilder og sikre optimal luftkvalitet. Vi unngår miljøgifter og bruker helsevennlige produkter slik at det er godt å trekke pusten inne så vel som ute.


   Energi

   I Skanska har vi et av Norges ledende fagmiljøer for utvikling av energieffektive bygg, og vi driver også utstrakt forskningssamarbeid for å ta byggebransjen mot målet om klimanøytralitet i 2045. Vår spisskompetanse sørger for at din bolig ligger i et energieffektivt bygg. Gevinsten deler vi med både deg og klimaet: Når vi sparer på energien, så sparer vi også miljøet – og du sparer penger.


   Avfall

   Vi i Skanska stiller alltid svært strenge krav til avfallshåndtering på byggeplassen – og har klare rutiner for trygg håndtering av byggeavfall. I tillegg overvåker vi både forbruk av vann, drivstoff og energi gjennom hele byggeprosessen, som et ledd i vårt kontinuerlige arbeid med å nå klimamålene i Parisavtalen.


   Arealbruk og økologi

   Når vi bygger, tenker vi også på at naturen rundt oss må ivaretas gjennom hele byggefasen. Vi sørger for boliger som gir minst mulig avtrykk, med mål om å etterlate tomten bedre enn da vi startet.


   EBERLIN VOLL 0144 LR

   Bjørndalen – en behagelig og fremtidsrettet bydel

   Volle er en del av Bydel Bjørndalen hvor Skanska allerede har utviklet flere hundre boliger. Bydelen består av forskjellig type boliger, næringsbygg, butikker og en flott park. Det er også etablert en barnehage på feltet. Bjørndalen er en bydel grunnlagt på naturlige og klimavennlige prinsipper. Grønt, behagelig og smart. Alt som gjør hverdagen litt enklere og mye bedre - for deg og for miljøet.

   Parken er omgitt av boliger og mennesker - ikke trafikk, noe som vil være en god kvalitet. Samtidig – rett utenfor næringsområdet har du bussforbindelser til dit du måtte ønske å dra, og det er også planlagt en sykkelekspressvei.

    Meld interesse

    Takk for din interesse! Du hører fra oss snart.