Bjorndalen Artikler Ext3 final

En bydel for store og små

Det skal være enkelt å være barn i Bydel Bjørndalen, men det skal også være enkelt å være forelder - eller besteforelder. Tiden strekker ikke alltid til, det vet vi godt. For flere av oss er dagene en kabal med henting, levering, frem og tilbake, fra og til, av og på, opp og ned.


For å gjøre denne evige runddansen noe enklere, er det derfor tilrettelagt - og nå bygget - en barnehage i hele første etasje i Bjørndalen Hage. Her kan barn i alderen 0-6 år boltre seg i fantastiske omgivelser. Med sine trygge og moderne fasiliteter og en kapasitet på nærmere 80 barn, vil dette være et supert tilbud for mange.

Åpningen av Bjørndalen Barnehage er nå like rundt hjørnet - og vi har fått lov til å bli med inn i barnehagen for en liten sniktitt!

Den nybygde barnehagen har fått 4 romslige avdelinger; to småbarnsavdeliger, og to storbarnsavdelinger. Bjørndalen Barnehage vil være en fullkostbarnehage, og det er derfor tilrettelagt svært godt for matlaging - med eget kjøkken på hver avdeling. Her skal barna få lov til å delta i matlagningen, og utforske mange nye, gode smaker!

I tillegg til avdelingene er det et stort felles allrom, samt kreative rom og stillerom i barnehagen. I allrommet er det god plass til å samle barna til hyggelige frokoster, spennende fellessamlinger, kreativ underholdning og masse lek! Utenfor barnehagen tilrettelegges det i disse dager for en stor og innholdsrik lekepark, der barna vil få rikelig med boltreplass - i frodige og skjermede omgivelser.

Bli med inn og ta en sniktitt på Bjørndalen barnehage her!