Amfi hero 2 new
3D-illustrasjon, Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

Bjørndalen Amfi

- Byggingen er i gang!

Ext2 final versjon2

En møteplass for alle. Varierte leiligheter med unike fellesområder – både inne og ute.

Bjørndalen Amfi består av 60 innholdsrike leiligheter i størrelser fra 47 - 91 kvm - beliggende i Kristiansands nye grønne bydel - Bydel Bjørndalen.


I Bjørndalen Amfi former vi fremtidens bomiljø, og bygger for mer sosiale og funksjonelle møteplasser. Her finner du leiligheter perfekt for deg som vil bo på litt mindre og ha tilgang til mer. Enten du ønsker en romslig og tilbaketrukket leilighet, eller en mindre leilighet i umiddelbare urbane omgivelser - her i Bjørndalen Amfi finner du begge deler.

Bjørndalen Amfi tilbyr deleie!

På Bjørndalen Amfi tilbyr vi nå muligheten til å spleise deg inn på boligmarkedet med tjenesten deleie!

Bjorndalen Amfi 49492944 square

Bjørndalen Amfi tar et aktivt grep for miljøet - Hele prosjektet bygges til passivhusnivå!

Kort forklart er passivhus fremtidens standard for nybygg, med energieffektivitet, miljø og gode leveforhold i fokus.

Passivhus er spesielt gunstig om vinteren, fordi de holder godt på varmen. Ikke bare sparer man fyringsutgifter, man er også mindre sårbar for svingninger i strømprisene fordi man bruker mindre energi på oppvarming.

Fordeler for deg som beboer:

 • Lavere strømregning
 • Vesentlig lavere behov for energi til oppvarming
 • Robuste byggematerialer med lang levetid
 • Miljøvennlig byggestandard
 • Behagelig inneklima og god luftkvalitet
  1 3 1 1 3 1 1

  Bydel Bjørndalen: Et grønt og bynært bomiljø

  Ønsker du å bo frodig, grønt og sosialt er Bydalen Bjørndalen i Kristiansand midt i blinken. Her kan du flytte rett inn i din egen oase, ikke langt fra sentrum.

  61f2a5bbf69cca8fa96171de fremtidens bomiljo

  Hvordan er det å bo i Bjørndalen Amfi?

  Møteplass for venner og kjente

  Alle beboere har tilgang til et felles innvendig areal med bad, kjøkken og ulike soner for ulike formål. Her kan du invitere venner og familie til et hyggelig lag. Du kan dele et måltid med naboer eller bruke det til overnatting når du får besøk av venner, barn eller barnebarn.

  Utearealer og nærområde

  Den store takterrassen som åpner for sammenkomster i hyggelige omgivelser, inngår også i fellesarealene. I tillegg finnes her alltid muligheter for rolige, eller aktive turer i parken eller til Vollevannet og Jegersberg som ligger like ved. Foretrekker du sykkel, så er det også lagt opp til 2 sykkelparkeringsplasser per boenhet.

  I Stock 1248256418

  Hvem bor i Bjørndalen Amfi?

  Alle som ønsker å bo uten å tenke på vedlikehold og oppussing vil kunne trives i Bjørndalen Amfi. Leilighetene passer godt for deg som vil bruke fritiden på hobbyer og interesser fremfor maling og plenklipping. Bjørndalen Amfi retter seg mot en miks av beboere som har til felles at de består av små eller mindre hushold. Her vil det bo unge og eldre par, aleneforeldre, single i alle aldre og førstegangskjøpere. En fellesnevner vil være ønsket om en mindre og mer økonomisk leilighet, men at behovet for felleskap er til stede. Derfor legges det opp muligheter for sambruk og deling av funksjoner man ikke har plass og rom til å ha internt i hver boenhet.

  Husbankfinansiering

  Leiligheter i Bjørndalen Amfi er kvalifisert for Husbankfinansiering fordi vi har sørget for at leilighetene er miljøvennlige, energieffektive og tilgjengelig for alle. Renta på et Husbanklån ligger gjerne 1-2 prosentpoeng lavere enn ordinære boliglån. Du kan også binde renta i inntil 20 år med gode betingelser.

  Aerial tag

  3D-illustrasjon, Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Bilde og utsiktsforhold er kun ment som en illustrasjon, og avvik vil forekomme.

  Beliggenhet

  Bjørndalen Amfi har en flott beliggenhet med nærhet til Rema 1000, Universitetet i Agder(1,4km), kollektivtrafikk og mye mer. Busstopp som tar deg øst og vest er bare noen hundre meter unna bygget, og det er rikelig med avganger gjennom hele dagen. Med både sykkel og til fots tar du deg enkelt til Lund og sentrum. I fremtiden vil Bydel Bjørndalen fylles opp med kafeer, flere butikker og kontorarbeidsplasser.

   • Ext2 final versjon2
   • Ext1 final
   • Ext3 final
   • 3290 01 SKA e 01 Park R01
   • 3290 01 SKA e 02 Street R01
   • 3290 01 SKA e 03 Aerial R01
   • 504 final 110522
   • Bjorndalen Amfi Interior 308 03
   • Bjorndalen Amfi Interior 309 05
   • 311 final 110522
   • Bjorndalen Amfi Interior Bad
   • Common final 110522

   H Eime

   En triveligere hverdag

   Et helt unikt verktøy for et bedre nabolag i Bjørndalen Amfi.

   Heime er et konsept som skaper trivsel og sosial trygghet i nabolaget ditt. Gjennom fysiske og digitale møteplasser, enkle ordninger for deling og en brukervennlig kommunikasjonsapp blir det enklere å treffes, stifte vennskap og dyrke det sosiale.

   Et moderne boligprosjekt er mye mer enn bare boliger. Det er møteplasser som selskapskapslokale og fellesstue, men også naboer som møtes, både tilfeldig og planlagt. Planlegg hyggelige aktiviteter sammen med naboene – og bli bedre kjent!

   Man kan eksempelvis melde seg inn i vinklubb, turgruppe eller finne noen å spille golf sammen med.

    Din leilighet - ditt valg!

    Mange ønsker muligheten til å forme sitt hjem etter sin personlige stil.

    I Bjørndalen Amfi har du muligheten til å ta egne valg, eller velge ett av designene som vi har satt opp for deg! Hvilken stil passer deg best?

    Bjorndalen Tidlos
    Bjorndalen Treasure
    Bjorndalen elegant
    Bjorndalen nordisk
    01/04
    Tidløs
    Natur
    Elegant
    Nordisk

    Denne stilarten er allsidig og vil passe inn hos de fleste. Med lysere og mørkere farger i samspill – vil atmosfæren være hjemmekoselig og tidløst, med et moderne preg.

    Stilarten Natur preges av lyse trestrukturer i samspill med behagelige naturfarger – som sammen skaper et vakkert og fredfullt hjem.

    Dette konseptet er elegant og sofistikert. Nøytrale og lyse toner i samspill med dype gråtoner og sort gir et moderne og stilrent resultat.

    Den Nordiske retningen er lun, lett og behagelig. Nøytrale og lyse toner i samspill med nordiske naturmaterialer former et tidsriktig hjem med karakter og egenart.

    Takk for din interesse! Du hører fra oss snart.