Hus F Bad svart V04

Oppgraderte bad i Bjørndalen Allé, Hus D-E-F

En flott leilighet fortjener et flott bad!


Derfor har vi engasjert interiørdesigner Style By Olivia til å designe baderom for ledige leiligheter i Hus D, E og F i Bjørndalen Allé. Hvert hus har fått sin egen stil, og det er i tillegg gjort en rekke oppgraderinger for å få et komplett design med gode kvaliteter.

  Hus D Baderom V01

  Hus D - Moderne stil

  Dette designet har en lys og moderne stil. Beige gulvfliser gir et lunt preg - med den hvite baderomsinnredningen sammen med lekre krom-detaljer, som blandebatteri og dusjsett fra Tapwell gir et stramt og moderne preg. Et lyst, moderne og tidløst design.

   Hus E Nordisk bad V01 SB

   Hus E - Nordisk stil

   Nordisk interiørstil er virkelig i vinden for tiden - og i dette designet er den naturlige og nordiske stilen tatt med inn på badet. Baderomsinnredning i flott design, sammen med Honey gold Tapwell blandebatteri, dusj og knagger gir et nydelig nordisk uttrykk.

    Hus F Bad gr C3 A5 V01

    Hus F - Lys Kontinental

    I Hus F tilbyr vi to ulike baderomsdesign - ett av dem er dette: Lys kontinental - som vil komme i leilighet F113, F123, F131, F133. Disse badene har en klassisk, stram og elegant stil. Med grå gulvfliser, mørkegrå baderomsinnredning og krom detaljer som blant annet Tapwell dusjsett og blandebatteri. I tillegg får du her praktiske løsninger som speil med integrert lys og veggmontert tørkesnor. Stilrent, klassisk og elegant!

     Hus F Bad svart V04

     Hus F - Hotelfølelsen hjemme

     I resterende ledige leiligheter i Hus F - F112, F122, F132, F134 vil dette rålekre badet komme. Her har vi virkelig tatt spafølelsen med hjem! Med sorte fliser på vegger og gulv, sammen med vakre sorte detaljer fra Tapwell som dusjsett, blandebatteri, knagger, toalettpapir-holder samt sort flushplate - er dette designet virkelig komplett - og vil gi den en eksklusiv og behagelig følelse. Følelsen av å være på spa - på eget bad!

      I tillegg har vi valgt å oppgradere boder til baderom i flere leiligheter. Sjekk ut vår boligvelger for å se hvilke leiligheter som har 2 baderom.