3307 02 SKA e 01 Preview R01

Trinn 2 kommer nå for salg!

Mange har allerede valgt sin nye bolig i Nova Park, og nå legges de siste 43 av de i alt 80 leilighetene ut for salg! Velg blant mange forskjellige planløsninger på alt fra 38 til 130 kvadratmeter.

  3307 02 SKA e 02 Preview R01

  Lev smart – lev godt

  Det er mye å glede seg over i Nova Park, også utover egen bolig. Code arkitektur, kjent for sine moderne og innovative bygg, har skapt et boligkonsept hvor grønne planter gjør fasaden dynamisk og levende. De aller fleste får sin egen, store plantekasse hvor grønne fingre får fritt spillerom. I samme stil vil de frodige utearealene få gangstier omkretset av busker, stauder og trær. Her får du i tillegg ta del i et rikt miljø. Alle innganger springer ut fra et hyggelig felles gårdsrom – en naturlig møteplass for naboer. Det blir også et felles sykkelverksted/smørebu, og grendehus/møtelokale for sosiale treff. Nova Park ligger også i hjertet av Kongsberg, omgitt av det beste en av Norges mest allsidige byer har å by på.

  Beliggenhet

  Marketer 3307 01 SKA i 22 bike shop R01

  Sosiale og praktiske fellesarealer for et godt naboskap

  Nova Park tilbyr moderne fellesrom- og løsninger der det legges til rette for et sosialt og inspirerende miljø som fremmer samarbeid, deling og et godt fellesskap. Arealene inkluderer kjøkken/lounge/sykkelrom for urbane beboere som ønsker å dele/samarbeide om matlaging og andre aktiviteter i et sosialt og inspirerende fellesskap.


  Det felles oppholdsrommet i 1. etasje får kjøkkeninnredning og hvitevarer med samme høye standard som leilighetene. Sykkelverkstedet/smørebua blir ferdigstilt i trinn 1 og leveres med vaskekar for sykler, stativ til sykkelreparasjon samt smørebenk.

   Meld interesse

   Takk for din interesse! Du hører fra oss snart.

   Meld interesse