Nova Park Forsidebilde registreringsside

I Nova Park bor du i hjertet av Kongsberg, omgitt av det beste en av Norges mest allsidige byer har å by på. Her får Sølvbyen et boligtilbud som er nytt i alle betydninger, hvor begrepet «grønne omgivelser» er tatt til et helt annet nivå. Code arkitektur, kjent for sine moderne og nyskapende bygg, har skapt et boligkonsept hvor planter blir en del av fasaden. De aller fleste leilighetene får sin egen, store plantekasse, hvor de som bor der kan dyrke planter og vekster etter egne ønsker. Slik formes en levende, spennende og dynamisk fasade, ulikt alt annet. De frodige utearealene vil stå i stil, hvor gangstiene blir omkretset av busker, stauder og trær tilpasset klimaet.

  • Nova Park Drone markering 02
  • Nova Park 654 3d bilde 001c Kred R02
  • Nova Park 9924
  • Nova Park 1073281082
  • Nova Park 9920
  • Nova Park Ski
  • Nova Park 1126734404

  Det allsidige eksteriøret reflekteres i leilighetsmiksen. Boligene blir fra 33 til 128 kvm, et spenn som gjør at alle kan finne et hjem som passer. Det blir totalt 80 leiligheter, hvor det i første salgstrinn blir 37. I tillegg til et nytt hjem i et spennende bygg får du også ta del i et rikt miljø – alle innganger er fra et felles gårdsrom, hvor en prat med naboen blir en naturlig del av dagen før du går inn til deg selv. Det blir også et felles sykkelverksted/smørebu, og grendehus/møtelokale for sosiale treff. Enten sammen med naboene, eller om du vil reservere det til egne sosiale treff.


  Vil du vite mer? Melder du deg som interessent allerede i dag så sender vi deg informasjon med én gang vi har mer på hjertet. Planlagt salgsstart vår/sommer 2023.

   Meld interesse

   Takk for din interesse! Du hører fra oss snart.

   Meld interesse